05 Nisan 2024 14:25

" Taraftarımıza armağan olsun"

Kocaelispor'un tecrübeli futbolcusu Yusuf Abdioğlu,gazetecilere yaptığı açıklamada," Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Onları da çok üzdük, bunu biliyoruz. Bu saatten sonra kaybetmeden Süper Lig'e çıkacağız." şeklinde konuştu.

TAKIM ARKADAŞLARIMI  KUTLUYORUM

Kaptan Yusuf Abdioğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada,"  Hatırlarsanız hafta içi konuşmuştuk.Talihsizlikler yakamızı bırakmıyordu. Yine talihsiz bir gol yedik. Aslında baktığınızda rakibimiz dönen topları kullanıp bizi yenmeye çalışıyordu.. Devra arasında arkadaşlarımızla konuştuk. İki hafta boyunca çok iyi çalıştık. Göztepe'yi iyi analiz ettik, Ama kötü gol yiyince moralimiz bozuldu.Daha sonra hep beraber kenetlendik.Bu maçı alacağız dedik.2-0'dan dönmek bizim için daha da zor oldu.Bugün ne olursa olsun biz geri dönecektik. Çok güzel bir galibiyet oldu.Tüm takım arkadaşlarımız tebrik ediyorum. 6 haftadır kazanamadığımız için takım olarak biz dolduk.Bir yerde patlama yapacaktık, bu belliydi. O kadar çok istedik ki bütün oldu. Hafta içi inanılmaz çalıştık.Enerjimiz çok yüksekti. Sahadaki bütün arkadaşlarımızın gözünden yaşlar aktı.Çok istedik,bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Onları da çok üzdük, bunu biliyoruz" dedi.

GEÇMİŞİ UNUTALIM

Deneyimli oyuncu sözlerine şöyle devam etti;"  Bizim için zor oldu ama çok güzel oldu. Böyle bir galibiyet yakışırdı bize, Bu saatten sonra kaybetmeden Süper Lig'e çıkacağız.  Hatırlarsanız Tuzlaspor maçında oyundan çıktıktan sonra taraftarımızı susturmaya çalışmıştım. Belki haddimize değil, Onlar bu aramayı çok seviyor. Bu arma için herşey yaparlar. Ben maç bitsin sonradan ne yaparsanız yapın dedim. Eğer orada emeği vermediysem, mücadele etmediysem beni de yuhalayın dedim. Maç 1-1, hala daha çok üzülüyorum o maça.Ne olursa olsun o maçı kazanacağımızı düşünüyordum.Ama böyle oldu. Geriye bakmamamız lazım.Geçmiş geçmişte kaldı.Taraftarımız bugün inanılmazdı. en çok hoşuma giden şey şu oldu. 2-0 'dan sonra rakip seyirci bizim taraftarımızla dalga geçiyorlardı.Orda çok zoruma gitmişti. 3-2 oldu, şimdi bizim taraftarımız yüklensin" diye konuştu. 

X